Ana


Nume: Ana Maria Olaru
Vârstă: 20 
Localitate: Cluj, județul Cluj
Ocupație: studentă
Rank: Admin

Î: Care sunt hobby-urile tale? 
R: În general îmi place să cânt și să dansez, chiar dacă nu mă pricep bine la niciuna dintre ele, iar iarna îmi place să patinez pe gheață. Și voluntariatul ar putea fi unul dintre ele.

Î: Care este motto-ul tău? 
R: Mai bine să-mi pară rău pentru că am facut un lucru, decât să-mi pară rău că nu l-am facut și să-mi bat capul imaginându-mi cum ar fi fost să-l fac.

Î: Care sunt cărțile tale preferate? 
R: Hmm. Cărțile mele preferate sunt pe perioade de timp și de vârstă. Pe zi ce trece, schimb starea si stilul. Cine mă cunoaste, ar zice că ‘’Suge-o, Ramona!’’ e stilul meu, but no. De exemplu, in generala muream cu ‘’Micul Print’’, ‘’Jurnalul unui puști’’, liceul l-am inceput cu lecturarea unei opere de-a lui Mihail Drumeș, și anume ‘’Elevul Dima dintr-a șaptea‘’ și am continuat cu cărți recomandate de domnul profesor, dar momentan, placerea mea nevinovată sunt cărțile lui Sigmund Freud. Recomand!

Î: Care sunt filmele/serialele tale preferate? 
R: De obicei, dacă încep un serial și nu mă captivă din primele 2 episoade, renunț la el. Singura excepție ar fi ‘’Game of Thrones’’, căruia i-am dăruit șansa să mă captive cu al trei-lea episod, iar acum, deși sunt dependentă de el, abia aștept să se termine, fiindcă sunt sigură că deznodământul va da toți fanii serialului peste cap și îi va pune pe gânduri. În trecut am urmarit ‘’The Vampire Diaries’’ vreo 5-6 ani, iar în prezent urmăresc serialul ’’Shameless’’ datorită Larei. Prefer să termin un serial, sau măcar să ajung la zi cu el, până să încep altul. 

Î: Ce muzică asculți? 
R: Ascult toate genurile muzicale, excepții ar fi unii artiști din anumite genuri.

Î: Care sunt artiștii tăi români preferați? dar străini? 
R: Cine mă cunoaște, stie că sunt de-a HaHaHa-ului, deci cam toți de aici + Jo, Randi, Liviu Teodorescu, Ami, Alina Eremia, Deliric, Andra etc. Sunt foarte mulți artiști buni la noi în țară, iar lista mea e lungă. Pe plan international: Bruno Mars, Dua Lipa, Justin Bieber, Beyonce, Ariana Grande, Selena Gomez, Twenty one pilots etc. Aceeași părere ca și la artiștii români. 

Î: Numește o calitate, apoi un defect:
R: Calitate: Open minded / Defect: Too friendly sometimes

OffTopic

Î: De cât timp ești în grup? 
R: Ultima oară când am intrat în grup a fost acum 4 luni frumoase pline de BAC și admitere la facultate . 

Î: Cum l-ai descoperit?
R: L-am descoperit anul trecut (2016), am fost băgată în el random, doar că nu aveam timp atunci, eram prinsă cu un fanbase care îmi mânca tot timpul, așa că am ieșit la scurt timp. 

Î: Ce relații ai cu ceilalți administratori și moderatori? 
R: Având în vedere că sunt proaspătă în funcție, nu am reușit încă să mă apropii de toți așa cum aș dori, dar este timp. Pe unii îi cunoșteam de înainte să intru în funcție și sunt oameni super mișto, poți vorbi cu ei mai mult decât doar despre grup și mereu te vor ajuta cu orice ai nevoie. Sunt foarte mulțumită de ei și îi apreciez că știu să facă diferența dintre un lucru important și o glumă. Foarte profi!!!

Î: Care este părerea ta despre grup? 
R: Mi se pare cea mai serioasă comunitate din România de pe platforma Facebook, cu un regulament care oferă oricui șansa de a se încadra în ‘’colectiv’’ și a-și face prieteni. Foarte multe prietenii se leagă zilnic în această comunitate, fie prin postări, comentarii, live-uri, fie prin meet-urile organizate de membrii grupului, la care participă și membri din alte orașe decât cel în care este ținut meet-ul, semn că membrii se simt foarte bine când se întalnesc la asemenea evenimente. 

Î: Care este relația ta cu membrii? 
R: Într-un perioadă relativă scurtă și încărcată am ajuns să cunosc destul de mulți membri. Mă bucur enorm când le aud feedback-ul despre mine și sunt fericită că ii pot ajuta mereu când îmi cer ajutorul. Am legat și eu foarte multe prietenii în acest grup și, ușor, ușor, Offtopic a devenit a doua familie.

De încheiere

Î: Ce părere ai despre generația actuală de adolescenți? 
R: O generație foarte schimbată față de generația mea, dar e conform anului în care trăim, deci nu mi se pare exagerată din punct de vedere al utilizării tehnologiei, ba din contra, o generație foarte inteligentă.

Î: Ce înțelegi prin a fi original?
R: Pro idei și decizii proprii. Contra ‘’efectul de turmă’’.

Î: Pro sau Contra LGBT? De ce? 
R: PRO. Nu înțeleg ce au unii oameni cu fericirea altora, pe ei nu-i rănește cu nimic că se iubesc între ele niște persoane de același sex, dar toleranța unora tinde spre 0, nu prea avem ce să facem. 

Î: Un mesaj pentru membri: 
R: Nu ezitați să-mi dați mesaj oricând aveți vreo problemă. Încerc să vă ajut și să vă susțin cum pot eu mai bine. Take care!

Î: Pluralul pentru O TELECOMANDĂ este?
R: Ahahahahah. I didn’t see that coming. Înghețate sau înghețăți? 


Părerea ta despre administrator:
Un produs Blogger.