#Admin Lara BUCUR


Nume:  Bucur Lara
Poreclă: Bunny/Pika
Vârstă: 24 de ani
Localitate: Turda, jud. Cluj
Ocupație: Consultant vânzări/Dansatoare
Rank: Administrator

Despre tine

Î: Care sunt hobby-urile tale?
R: Cameron Monaghan, dansul, glumele, voluntariatul, arta, youtube, streaming, cosplay și orele întregi pe League of Legends.

Î: Care este motto-ul tău? 
R: ”Smile, because it confuses people. Smile, because it's easier than explaining what is killing you inside.”

Î: Care sunt cărțile tale preferate? 
R: Mi-a plăcut seria 50 Shades of Grey. Apreciez curajul autoarei pentru a lansa în scris un subiect considerat încă TABU. Ar mai fi seria Divergent, Jocurile Foamei, Lunetistul American, iar acum mă pregătesc de Game of Thrones :D

Î: Care sunt filmele/serialele tale preferate? 
R: Seria American Pie nu moare niciodată :)), NERVE, The secret life of pets :v (trebuie să vedeți filmul ăla dublat în română, e genial), iar seriale: Gotham, Shameless, Game of Thrones, 13RW și Two and a half men 

Î: Ce muzică asculți?
R: În general dubstep și trap pentru că pe acest gen dansez, în restul timpului rap, hip-hop, clasică (why not? :D ) și unele melodii comerciale.

Î: Care sunt artiștii tăi români preferați? dar străini?
R: Români nu prea am, deși i-aș menționa pe Cristi Nistor și Andra. Cât despre cei străini, lista e lungă :)) Eminem, 50Cent, G-eazy, Rihanna, Beyonce, Justin Bieber, etc.

Î: Numește o calitate, apoi un defect:
R: Calitate fizică...cred că ar fi părul lung, iar ca personalitate, mă consider o persoană bună la suflet. 
Defect: Destule :v deși încerc mereu să îmi ascund defectele, seara tot cu ele în pat mă bag :)) Parcă nu îmi fac atâtea griji pentru cele fizice, cât îmi fac pentru cele de personalitate. Sunt naivă, mă îndrăgostesc repede, mi-e greu să refuz șiii mi-e greu să mă prefac. (în unele cazuri este un defect, credeți-mă)

OffTopic...

Î: De cât timp ești în grup?
R: Am intrat pe 31 iulie :D

Î: Cum l-ai descoperit?
R: Un amic din comunitatea de League of Legends mi-a dat add random și am văzut că sunt oameni faini și ciudăței în același timp. Părea un loc interesant la modul ciudat :)) așa că am rămas.

Î: Ce relații ai cu ceilalți administratori și moderatori?
R: Foarte bună. Profesional vorbind, suntem o echipă pe cinste și toată lumea sare în ajutorul tuturor. Evident că există persoane în echipa de care sunt mai apropiată, dar ne respectam între noi indiferent de relația pe care o avem. În afara de Didu, pe el nu-l ia în seamă nimeni :v Numai așa îi putem arăta că nu e el șeful.....ci Tommy hehehehehe.

Î: Care este părerea ta despre grup?
R: La început mi s-a părut puțin dubios :)) vedeam o grămadă de copii disperați să aibă cât mai multe like-uri. Voiam să înțeleg de ce anume își doresc asta, însă odată actualizat regulamentul, apele s-au liniștit și grupul a devenit unul plăcut. În momentul de față este "o căsuță în copac" unde tinerii se pot refugia și scăpa de problemele de acasă și de părinți. Cu toate astea, nu este un haos, ba din contră, echipa încearcă din răsputeri să mențină o temă educativă și îndeamnă membrii să aibă bun simț și o atitudine pozitivă atunci când postează!

Î: Care este relația ta cu membrii? 
R: Mai scapă unul câte o înjurătură când îi atrag atenția, dar am fost înzestrată cu răbdare și de obicei am tendința să nu le dau block direct, ci să mai trag de ei puțin. Am realizat că nu e de ajuns să le spui "țin la voi, sunteți minunați, vă iubesc" etc. atâta timp cât nu le demonstrezi asta implicându-te și explicându-le frumos când greșesc. La urma urmei "dragostea nu se explică, ea se simte" (știe cineva versul? :V a? A? no? ok...)

Î: Ce schimbări ai aduce grupului?
R: Nu cred că i-aș aduce vreo schimbare neapărat, mai degraba aș contribui la evoluția acestuia prin a aduce idei constructive, amuzante și de interes public.

Î: Ce părere ai despre generația actuală de adolescenți?
R: Deși par niște răsfățați dependenți de atenție și nerecunoscători cu părinții lor, am avut ocazia de a observa îndeaproape această generație și mai mult de jumtăte din vină o au părinții, urmată de anturaj, mass media etc. Într-adevăr, de la 15 ani în sus, mă aștept să își clădească propria personalitate și să scape de unele apucături copilărești, dar aici deja depinde și de controlul și maturitatea de care VOR să dea dovadă. 

Î: Ce înțelegi prin a fi original?
R: A nu-ți fie teamă să faci ceea ce te definește.

Î: Pro sau Contra LGBT? De ce?
R: Pro, pentru că la 16 ani am acceptat faptul că am o atracție pentru ambele sexe și mi-a fost mai ușor, fiind bisexuală, să fiu de acord și să accept această comunitate. Atracția față de același sex există de când e lumea și Pământul și, deși unii sceptici țin în continuare să o numească o boală mentală, eu consider că ține de gene, de dorințe și de construcția în timp. Nu înțeleg de ce e deranjant atâta timp cât homosexualii, lesbienele, transexualii etc. se comportă omenesc și contribuie la stat plătind taxe. Nu sunt privilegiați în niciun fel, spre deosebire de Biserică :~)

Î: Un mesaj pentru membri:
R: Le-aș spune să zâmbească mai des, dar asta e replica lui Sebi, așa că le garantez că îi voi face să râdă.

Î: Pluralul pentru O TELECOMANDĂ este?
R: O telecomenzi? 

Părerea ta despre administrator: 
Un produs Blogger.